Крими

Полицейският бюлетин на 9 декември 2021 г.

  09.12.2021 12:13             
Полицейският бюлетин на 9 декември 2021 г.

Извършители на кражба са задържани от криминалисти при РУ-Септември. Преди няколко дни в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 54-годишна жителка на същия град. Тя информирала полицаите, че от паркирания и автомобил „Тойота“ била извършена кражба. Апаши отключили возилото и от жабката отмъкнал пари и документи. В резултат на проведеното разследване криминалистите стигнали до самоличността на извършителите. Оказало се, че това 23-годеишен мъж и негов 17-годишен съучастник, и двамата от Ихтиман. „Дуото“ е задържано в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство. 

Двама са задържани за притежание на наркотици през изминалото денонощие. Вчера в жилище намиращо се в Пещера била извършена проверка от екипи от група „Криминална полиция“ при местното полицейско управление. Къщата била обитавана от 47-годишен жител на родопския град. Вътре органите на реда открили няколко пресовки и блистери с таблетки на забранени за свободно притежаване лекарствени средства. Снощи автопатрул при участъка в Белово извършил проверка на 30-годишен пазарджиклия. У него униформените открили суха зелена листна маса, който при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. И по двата случая се водят бързи производства.

Немалко количество тютюн са открили и иззели служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Снощи в района на АМ „Тракия“ екипи от сектора съвместно с автопатрули на сектор „Пътна полиция“ спрели лек автомобил „Опел“. Зад волана бил 45-годишен жител на столицата, който превозвал два чувала със ситно нарязан сух тютюн без бандерол. Общото количество на акцизната стока е 20 килограма. Тя е иззета, а притежателя и задържан в ареста. Спрямо мъжа се води бързо производство.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички