Четвъртък, 07 Юли 2022
 
Други

Наш земляк e поставен от Film Daily на 1-во място в Топ 10 за най-сексапилен писател за 2021 година

  20.12.2021 11:37             
Наш земляк e поставен от Film Daily на 1-во място в Топ 10 за най-сексапилен писател за 2021 година

Землякът ни Илиян Кузманов официално бе провъзгласен от култовото списание за популярна култура FilmDaily за най-сексапилен писател за 2021 година. Определено пазарджиклията показва, че е гражданин на света и се държи като такъв, въпреки че както той многократно е казвал „Целият ми род е от Калугерово!“.  2021 година за него бе невероятна - Илиян, който е не само писател, но и активист, социален предприемач и журналист успя да излезе извън традиционните рамки, и без следа на скромност влезе в комерсиалната и международната поп литература. Той стана първият български писател, съумял с първата си книга „Ако срещнеш Буда, убий го!“ да се изкачи в Топ 20 по продажби на "Амазон", генерирайки непостижимо медийно внимание от всички краища на света. Затова сега думите "България" и "Пазарджик" се споменават хиляди пъти от най-престижните световни медии. Кузманов е и първият български писател с престижна литературна награда зад океана - "Литературни Титани", като е и финалист на най-комерсиалния конкурс за литература Readers Favourites с награден фонд $100, 000. Сега Илиян бе избран между стотици писатели като Най-сексапилният писател за 2021 година от FilmDaily, четено от над 2 милиона души дневно. Класацията е съвместно с бостънския вестник - The Boston Courier… Бостънското радио CIAO USA Radio Italia го определят като един от най-интересните и майстори на белия лист. CIAO USA Radio Italia го свързват и с тибетски Лами, от които черпи вдъхновението да създаде книга, определяна от автори на многобройни бестселъри като „истински диамант“. Илиян се радва на особена популярност в Северна Америка, където отбелязалите неговите успехи и харизма медии са много - сред тях са NBS, USA Today, CBS, FOX, Market Watch….

А колко е престижно отличието, което Илиян завоюва, говори дори отношението на „победените“ от него.  Adam Cesare, най-продаваният автор в Щатите, и на 7-мо място по сексапил, казва в tweet: „Седмото място в класацията на Film Daily е второто най-съществено отличие за мене за 2021 година, след това че станах най-продаван автор! “

"Наред с гордостта, която Илиян донесе, е хубаво да преосмислим, какво означава сексапил, дали е обвивка, излъчваща парвенющина, вулгарност и пари или е на първо място съдържанието показващо многопластовия характер и душевен мир?", казват негови приятели. "Напълно спокойно можем да кажем, че Илиян е въплъщение на Американската Мечта в нейното най-истинско значение! Той е момчето от улицата, започнало от нулата, той получава житейските си уроци по най-суровия начин и  въпреки трудностите, успява да покори не един търговски връх. Неговата история е изпъстрена с много пътешествия и напълно липсват богати и влиятелни родители. Той е един от най-интелигентните хора в света, член на Международната МЕНСА, завършил право в България, а от студентската скамейка поема към Канада, където се издържа сам и сам си плаща образованието, става и помощник на един от кандидат кметовете на Монреал. Великобритания е следващата му спирка, където Кузманов създава мулти милионен бизнес, там създава и първия български социален бизнес с многобройни чужди отличия. В България, където е в момента, основа Фондация Арт Ангел и е на път да реализира най-мащабния и всеобхватен социален проект у нас, забележете - съвместно с Министерството на правосъдието.", казват приятелите му.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички