Четвъртък, 19 Май 2022
 
Спорт

Две зимни попълнения в Хебър

  30.12.2021 13:45             
Две зимни попълнения в Хебър

С две зимни попълнения се подкрепи футболният тим на Хебър преди стартиращата след седмица подготовка на тима за втория етап от шампионата.
Днес договори със 103-годишният клуб от Пазарджик подписаха халфът Ивайло Найденов(23 г.) и крилото Китан Василев(24 г.). 
Бившият младежки национал Найденов напусна официално досегашния си тим Левски преди само няколко дни и след кратък разговор с Николай Митов прие да продължи кариерата си в Хебър. Найденов минава за поливалентен състезател, който успешно може да играе на различни позиции в защитата или халфовата линия. В петгодишната си професионална кариера той е бил състезател само на два клуба - Левски и Арда(Кърджали). 
Крилото Китан Василев идва от Септември(Симитли), където през последните два сезона беше основен състезател на тима от Симитли. 24-годишният щурмовак е играл преди това за Локомотив(Сф), Царско село, Витоша(Бистрица) и Славия(Сф), чийто юноша е.
"С привличането на Иво и Китан целим основно две неща - засилване на конкуренцията в отбора и постигане на по-голяма широчина и вариативност в състава. Другата ни пряка цел с тази зимна селекция ще бъде надграждане на нивото от есента и още по-боеспособен Хебър за битките от втория дял на шампионата", коментира привличането на двамата нови футболисти старши-треньорът на Хебър Николай Митов. Той допълни, че Хебър запазва състава си от есенния полусезон и привличане на други нови попълнения не се предвиждат.  
След като парафираха контрактите си с Хебър Ивайло Найденов и Китан Василев разгледаха спортна база "Георги Бенковски", след което проведоха разговор със силния човек в клуба Иван Папазов и старши-треньорът Николай Митов. 
(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички