Спорт

Хебър започна зимната подготовка, ще играе и със Заглебие (Сосновиец)

  08.01.2022 08:49             
Хебър започна зимната подготовка, ще играе и със Заглебие (Сосновиец)

ПАЗАРДЖИК. Ясен е последният съперник на футболистите на Хебър - полският първодивизионен Заглебие (Сосновиец) ще завърши серията контроли на пазарджиклии от започващия след седмица лагер в Турция, съобщиха от щаба на „зелените”. Проверката с поляците ще се играе на 2 февруари в Белек, Анталия. Преди тази контрола момчетата на Николай Митов ще срещнат последователно руския първодивизионен Kраснодар II(22.01), елитния ФК Дукаджини от косовския град Клини(26.01) и отново руснаци, в лицето на Ротор Волгоград(29.01). Преди лагера в южната ни съседка хебърци ще изиграят спаринг със столичния Славия(13.01), а след завръщането си в Пазарджик ще завършат серията от контролни двубой с тест срещу Локомотив в Пловдив(12.02).  

Междувременно снощи футболистите на Хебър се събраха за първи път в пълен състав, след като в предните 3 дни тренираха на групи заради медицинските и функционални прегледи и тестове. В заниманието, състояло се на официалния терен на стадион „Георги Бенковски” взеха участие всички футболисти на тима, включително и новите две попълнения Ивайло Найденов(Левски) и Китан Василев(Септември).

След тренировката настроението в съблекалнята бе приповдигнато, тъй като с почерпка по случай Ивановден се отчетоха цели 7 човека, празнуващи на светлия ден – футболистите Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Ивайло Михайлов, Ивайло Тодоров, Иван Дишков, домакинът Иван Чорлев и физиотерапевтът Иван Василев.

Днес предстои последното за седмицата занимание, а неделя е почивен ден за момчетата на Николай Митов.

ВИДЕО може да гледате ТУК.


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ДАВАМ БОКСОНИЕРА ПОД НАЕМ – ЦЕНТЪР. 0877 122 337
Всички