Понеделник, 18 Апр 2022
 
Пазарджик

Две дами спечелиха наградата “Сладкопойна чучулига“

  16.01.2022 10:39             
Две дами спечелиха наградата “Сладкопойна чучулига“

ПАЗАРДЖИК. Две дами спечелиха тазгодишните престижна награда „Сладкопойна чучулига“. Тържествената церемония бе белязана от празничен концерт на ансамбъл „Пазарджик“ на сцената на Драматично-куклен театър „Константин Величков“. Престижната награда “Сладкопойна чучулига” тази година отиде при Стоименка Недялкова и Таня Димитрова. Стоименка Недялкова е преподавател по народно пеене, а Таня Димитрова е ръководител на танцов състав „Чудесия“ от неговото създаване.

„Сладкопойна чучулига“ се организират от неправителствената организация „Общество за музика и танц в пазарджишка област”. Призът се връчва за творчески постижения на изтъкнати творци и художествени колективи от Пазарджик и региона и принос с областта на изкуството и културата. чучулига“.

„Това е поредният хубав ден за изкуството и културата в Пазарджик! Знаете, че този приз е за творчески постижения на изтъкнати творци и художествени колективи от Пазарджик и региона и принос в областта на изкуството и културата. Искам да поздравя наградените, както и организаторите, чиято мисия е да развиват културата в Пазарджик! Благодаря ви!“, емоционално заяви кметът Тодор Попов

Традиционните награди се организират от неправителствената организация „Общество за музика и танц в Пазарджишка област” с подкрепата на Община Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички