Понеделник, 09 Май 2022
 
Пазарджик

Бабинден в болница „Хигия“

  21.01.2022 15:37             
Бабинден в болница „Хигия“

ПАЗАРДЖИК. В болница „Хигия“ посрещнаха Бабинден с Божидара – 3.500 кг, втора рожба в семейството на Стефка Каеджийска и Ненчо Чуклев от Панагюрище.

Иначе, празникът започна с тържествен водосвет, отслужен за здраве от отец Любомир и отец Спас. И за да бъде съхранена традицията за този ден докрай, бе спазен и обичаят с измиване на ръцете на акушер-гинеколозите, като в ритуала се включи и пациентка на отделението Евгения Стевасарева- горда майка на новородената София.

За професионалния хъс в работата на колегите си, както и на ръководството на болницата за подкрепата в празничния Бабинден благодари началникът на отделението по Акушерство и гинекология д-р Пламен Станев.

“Щастлива съм, че съм мениджър на екипа от най-добрите професионалисти, отговорни и достойни хора! Бъдете здрави и все така всеотдайни“, пожела на медиците изпълнителният директор на болница „Хигия“ д-р Цветелина Спиридонова.

„В дни на предизвикателства, една добре работеща институция винаги се откроява. През тези години минахте през много кризи, но показахте, че сте най-добрите и най-успешните, благодаря ви, гордеем се с вас“, поздрави медиците кметът на Пазарджик Тодор Попов, който също уважи празника в „Хигия“. Поздравителен адрес до лечебното заведение, лекарите и акушерките изпрати областният управител на Пазарджик Иван Васев. Ученици от 1-ви „В“ и 4-ти „А“ клас на I ОУ „Св. Климент Охридски“ пък изненадаха екипа с ръчно изработени картички с пожелания.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички