Крими

Полицейският бюлетин на 11 април 2022 г.

  11.04.2022 12:40             
Полицейският бюлетин на 11 април 2022 г.

Мъж от Септември е задържан от полицейски служители за хулиганска проява. Около 03.50ч. в неделя в РУ-Септември бил получен сигнал за висока музика, звучаща от къща в града. На мястото се отзовал полицейски автопатрул, който предприел действия за изясняване на случващото се. Униформените отправили разпореждане към 30-годишен мъж, живеещ в дома да спре незабавно силната музика. Той обаче отказал да изпълни полицейското разпореждане и започнал да отправя закани и заплахи към органите на реда и техните семейства. По време на задържането той оказал яростна съпротива на полицаите, като захапал ръката на единия и скъсал униформата на другия. Въпреки това служителите запазили самообладание, действали бързо, адекватно и задържали разяреният скандалджия. Той е отведен в сградата на РУ-Септември, а спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство.

Непълнолетен е задържан при опит да подкупи полицаи от РУ-Пещера. Случката се разиграла в петък късно вечерта на една от улиците в родопския град. Автопатрул при полицейското управление в Пещера спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана му е 16-годишен пещерец. При опит да осуети полицейските действия неправоспособният шофьор излязъл от возилото и хвърлил на пода на служебната „Шкода“ две банкноти. Едната била с номинал от 10 евро, а другата от 20 лева. С това си действия той още повече влошил и без това сложното си положение. Така освен с акт по Закона за движение по пътищата той се сдобил и с бързо производство за опит да подкупи полицейски служители. На местопроизшествието бил извършен оглед, банкнотите са иззети, като веществено доказателство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички