Регионът

Все повече участници се включват в конкурса на ”Биовет” АД за най-красив и зацветен двор

  12.04.2022 13:18             
Все повече участници се включват в конкурса на ”Биовет” АД за най-красив и зацветен двор

Нови четирима участници в конкурса на "Биовет" АД за най-красив и зацветен двор се включиха днес. Всички снимки можете да разгледате на Фейсбук-страницата на най-голямото предприятие в региона - ТУК.

Александра Караджова и Росица Батаклиева от Радилово, Рени Диманина и Анастасия Млечкова от Пещера са новите претендентки за награда в надпреварата. Важно е да подкрепите тези от участниците, които смятате, че заслужават вашите адмирации, казват организаторите. Припомняме, че един от всички ще получи специалната награда а публиката, в размер на 500 лева. Право на участие в конкурса имат жителите на град Пещера и селата - Радилово и Капитан Димитриево.

Конкурсът е част от фестивала "Пъстроцветна Пещера", който предстои в петък и събота. В петък на пл. "България" ще има концерт с участието на децата от ОДК - Пещера, фолклорна група "Капитанка" и гостуващи танцьори от детски ансамбъл "Марица" към СУ"Св.св. Кирил и Методий" - гр. Пловдив. Началният час на концерта е 17.30 ч. Празникът на цветята продължава и в събота, като на сцената на площада ще видим и възстановка на обичая "Лазаруване", ревю на народни носии, много танци, песни и настроение поднесени от изпълнителите на ОДК - Пещера.

Припомняме, че тогава ще бъдат връчени и наградите на победителите на конкурса на "Биовет" АД. Събитието се организира съвместно с Община Пещера и е част от културния календар на Пролетните празници на Общината. Каква изненада са подготвили оттам, ще научите в събота. Припомняме и това, че от петък до неделя, на площада ще има и фирми, които търгуват с цветя в контейнер. Можете да си закупите разнообразни видове храсти и декоративни дръвчета, билки като риган и мащерка, и да направите своята градина още по-дъхава и красива.

До петък очакваме и още снимки за нашия конкурс, изпращайте ги на адрес: [email protected]

Пожелаваме успех на всички участници!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички