Крими

Само в „Знаме”: Хореограф блудства с деца и ги снима, закопчаха го

  29.04.2022 07:22             
Само в „Знаме”: Хореограф блудства с деца и ги снима, закопчаха го
В личния си Фейсбук-профил уличеният има снимки с момчета

РАКИТОВО-ПЕЩЕРА. Дългогодишен хореограф и художествен ръководител на танцови формации от Ракитово е задържан за сексуални гаври с деца от пещерски полицаи, научи „Знаме”. Арестът станал след сигнал, че е блудствал с малолетно и непълнолетно момчета. Маниакът дори е снимал едното от тях с телефон, докато е задоволявал низките си страсти, коментират запознати с разследването пред наш репортер.

Днес изтича 24-часовият му арест и Районната прокуратура ще прецени дали да удължи ареста до 72 часа и да поиска от съда налагане на най-тежката постоянна мярка.

Служителите на Районното управление в Пещера получили сигнал за блудствени действия с двете деца в района на Пещера – сексуалните издевателства станали през месеците март и април. Полицаите започнали разследване и успели да съберат доказателства за извършените престъпления. Иззет е и запис от мобилния телефон на Миланов. Криминалистите проверяват и за други посегателства на уличения в педофилия, защото има данни за такива, коментират запознати пред областния вестник.

Цялата статия и кой е уличеният – в книжния 17 брой на „Знаме”.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички