Четвъртък, 11 Авг 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 29 април 2022 г.

  29.04.2022 12:37             
Полицейският  бюлетин на 29 април 2022 г.

Служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик задържаха скандалджия. Районният съд в областния град му наложи глоба за дребно хулиганство. Случая е от вчера по обед и е станал в близост до сградата на пътна полиция. Патрулирайки със служебен автомобил двама пътни полицаи забелязали неправилно паркирано „БМВ“. Униформените предприели действия за съставяне на фиш, когато към тях се приближили трима мъже. Единият започнал да обижда органите на реда използвайки неприлични думи и изрази, като дори отказал да предостави и документите си за самоличност. Всичко това се случило в присъствието и на други граждани, което предизвикало у тях възмущение към скандалджията. Полицаите го задържали и установили неговата самоличност. Оказало се, че той е 24-годишен жител на областния град. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера в свое заседание Районния съд в Пазарджик признал мъжа за виновен и му  постановил да заплати глоба в размер на 500 лева.

 

Трима са задържани за притежание на наркотици през изминалото денонощие. Снощи на централния булевард в гр. Септември екип на местното районно управление спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“.  Униформените установили, че 23-годишният водач от същия град носи в себе си полиетиленово пликче със сух канабис. Почти по същото време колегите им от полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“ засекли 22-годишен мъж от село Алеко Константиново и 19-годишен тийнейджър от квартала. У тях били намерени по две найлонови топчета със синтетичен канабиноид. И по трите случая са образувани бързи производства.

 

Криминалисти и полицейски инспектори от РУ-Пазарджик установиха извършител на кражба.  В началото на годината в полицейското управление постъпила жалба от 24-годишен пазарджиклия. Той информирал, че апаш е откраднал мобилния му телефон от паркираната му пред аптека кола. След близо тримесечно разследване служители на сектор „Криминална полиция“ и група „Териториална полиция“ установили самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 65-годишен мъж от пазарджишкото село Юнаците. Откраднатия телефон е върнат обратно на собственика му. По случая е образувана преписка, която ще бъде докладвана на районната прокуратура в Пазарджик. Поради недоброто му здравословно състояние извършителят не е задържан.       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   

 

          

 

          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички