Крими

Полицейският бюлетин на 5 май 2022 г.

  05.05.2022 12:03             
Полицейският бюлетин на 5 май 2022 г.

Незаконно притежавани оръжие и боеприпаси са открити в къща на възрастен мъж. Вчера служители от група „Криминална полиция“ при РУ-.Панагюрище извършили претърсване в къщата на 73-годишен мъж от село Оборище. Вътре органите на реда намерили ловна двуцевка 12-ти калибър и общо 374 патрона за ловно и нарезно оръжие от различен вид и калибър. Всичко било съхранявано от мъжа без той да притежава необходимото разрешение. Откритата пушка и боеприпаси са иззети. Притежателят им не е задържан поради лекарска препоръка и недобро здравословно състояние. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж с наркотици. Вчера преди обед екипи на сектор „Криминална полиция“ при полицейското управление в областния град извършили проверка на 35-годишен мъж от пазарджишкото село Юнаците. На улица в селото органите на реда открили у него суха зелена листна маса с общо тегло от близо 9 грама. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. В жилището на мъжа са открити още около 3 грама от същата по вид дрога. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

 

Водач на каруца е пострадал при пътен инцидент. Снощи малко преди 21.00ч. в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за катастрофа между лек автомобил и каруца на пътя между Стрелча и Панагюрище. На мястото били изпратени екипи на полицейското управление в средногорския град. Пристигайки униформените установили, че 25-годишен мъж от село Бъта бил зад волана на лек автомобил „Сеат“. Движейки се по пътя той се блъснал в задната част на каруца управлявана от 53-годишен панагюрец. В резултат на сблъсъка мъжът с конския впряг е с фрактура на крака, но без опасност за живота. И двамата са тествали за употреба на алкохол и наркотици, като алкохолната проба на по-възрастния отчела 1.22 промила. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички