Други

Поздравление на кмета Йордан Младенов за Празника на Пещера

  06.05.2022 07:44             
Поздравление на кмета Йордан Младенов за Празника на Пещера

Уважаеми жители на община Пещера,

Днес, в деня на Свети Георги – Победоносец обединяваме чувствата си към родния ни град. За мен като Кмет на Община Пещера има особено значение фактът, че вече трета година сме заедно – заедно в емоцията и настроението на празника, заедно и в работата, която вършим за доброто на нашия град.

Водени от мисълта, че истинската ценност на един град са неговите жители, работим отговорно и целеустремено във всички сфери на обществено-икономическия живот.

Честваме и 146  години от Априлското въстание. Тази епопея на духа и българската драма, удивила света и Европа, ни доведе изгрева на свободата и изграждането на Третата българска държава.

Нека си пожелаем здраве и благоденствие. Нека Свети Георги ни донесе вяра и сили, да ни вдъхне кураж и увереност за доброто на нашия обичан град.

Честит празник!

С уважение,

Йордан МЛАДЕНОВ

Кмет на Община ПЕЩЕРА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички