Спорт

Брадли Гънтър и Хебър се разделиха

  08.05.2022 14:03             
Брадли Гънтър и Хебър се разделиха

Брадли Гънтър напусна Хебър. След четири страхотни години, успехи и много вълнуващи моменти диагоналът от Канада поема в друга посока в кариерата си и си тръгна от България. 

От своя страна ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Брадли Гънтър акостира в Пазарджик през 2018 година. Веднага се открои със своята бобеност, характер и страхотни качества. А с широка усмивка и непримиримост към победата се превърна не само в лидер за тима, но и в любимец на местната общественост и на волейболните фенове. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа. 

Гънтър бе главно действащо лице за златния требъл през настоящия сезон 2021/22, в който Хебър спечели Суперкупата, Купата и шампионската титла и завършеи непобеден в през цялата година. Той бе и двигателя в атака за шампионите, които наравиха исторически пробив в Европа и от раз влязоха в групите на Шампионската лига. Общо Гънтър завършва престоя си в Пазарджик с две Купи България, две Суперкупи и две шампионски титли, което е впечатляваща визитка за канадското острие.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички