Понеделник, 08 Авг 2022
 
Спорт

Брадли Гънтър и Хебър се разделиха

  08.05.2022 14:03             
Брадли Гънтър и Хебър се разделиха

Брадли Гънтър напусна Хебър. След четири страхотни години, успехи и много вълнуващи моменти диагоналът от Канада поема в друга посока в кариерата си и си тръгна от България. 

От своя страна ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Брадли Гънтър акостира в Пазарджик през 2018 година. Веднага се открои със своята бобеност, характер и страхотни качества. А с широка усмивка и непримиримост към победата се превърна не само в лидер за тима, но и в любимец на местната общественост и на волейболните фенове. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа. 

Гънтър бе главно действащо лице за златния требъл през настоящия сезон 2021/22, в който Хебър спечели Суперкупата, Купата и шампионската титла и завършеи непобеден в през цялата година. Той бе и двигателя в атака за шампионите, които наравиха исторически пробив в Европа и от раз влязоха в групите на Шампионската лига. Общо Гънтър завършва престоя си в Пазарджик с две Купи България, две Суперкупи и две шампионски титли, което е впечатляваща визитка за канадското острие.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички