Спорт

Силните мъже превземат Пазарджик! Този път в подкрепа на Центъра за деца и младежи с увреждания

  13.05.2022 15:35             
Силните мъже превземат Пазарджик! Този път в подкрепа на Центъра за деца и младежи с увреждания

Десет атлети на Българска федерация по силови спортове (БФСС) излизат за блготворителен Стронг мен турнир в подкрепа на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Пазарджик.

Събитието е на 14 май (събота) в Парк-остров Свобода от 16:00 часа.

Събитието се провежда с любезната покана и съдействие на Община Пазарджик, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и Българска Федерация по Силови Спортове – “Стронг мен“.

Освен класическите “стронгмен” дисциплини - Теглене на камион (в случая автобус с тегло 13 200 кг), „фермерска разходка“ с 280 кг., носене на 320 килограмова „стронгмен“ кобилица и „колелата на Аполон“, от БФСС са подготвили специално за най-малките зрители и феновете на силовите спортове специален турнир, в който накой ще спечели голямата награда - фенски таблет.

Редом с това, ще се проведе и благотворителен търг с официалните състезателни тишърти на БФСС с автографи от атлетите.

Целта е набиране на средства в подкрепа на Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Пазарджик.

Заповядайте тази събота. Нека заедно помогнем на децата и младежите с увреждания! Сила, Доблест, Мъжество!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ФИРМА "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички