Понеделник, 04 Юли 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 16 май 2022 г.

  16.05.2022 12:47             
Полицейският бюлетин на 16 май 2022 г.

Млада жена от Септември извършила кражба е задържана от местни криминалисти. В петък в РУ-Септември бил получен сигнал от 79-годишен жител на града. Пенсионерът съобщил, че е извършена кражба на сумата от 50 лева, които той съхранявал в портфейла си. С работата по случая се заели служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Септември. Не след дълго те установили, че автор на посегателството е 32г. от същия град. Тя е предала доброволно отнетите пари и е задържана за срок от 24 часа.

Полицаи от Ракитово установиха мъж, повредил електрическо табло. На първи май в полицейското управление във Велинград била депозирана жалба от електроразпределително дружество. Неизвестен водач блъснал в автомобил и повредил електрическо табло в района на кръстовище в гр.Костандово. В хода на извършените действия полицаи от местния участък скоро установили, че пътния инцидент е предизвикан от лек автомобил „Фолксваген“. Не след дълго станало ясно, че негов водач във въпросния ден е бил 39-годишен костандовец. По случая се води преписка.

Трима шофьори са задържани пред уикенда. Служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик спрели в района на АМ “Тракия“ лек автомобил „Пежо“. Негов водач бил 32-годишен мъж от гр.Червен бряг. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.64 промила. При аналогична проверка бил спипан и турски гражданин, който бил зад волана на „Фолксваген“ с 2.69 промила. Вчера по обед автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл 34-годишен пазарджиклия да шофира по улиците на града под въздействието на наркотици. И тримата са задържани в ареста на полицейското управление в Пазарджик. Спрямо тях се водят бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани