Други

Потребители на КСУ ”Човеколюбие” участваха в кампания на Бюрото по труда

  30.05.2022 14:04             
Потребители на КСУ ”Човеколюбие” участваха в кампания на Бюрото по труда

Потребителите на Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” се включиха в информационната кампания на Бюрото по труда на 27 май. В ранната сутрин преди това обаче участниците в модул „Вкусно” (програма за формиране и рехабилитация на битови умения) се обучаваха в приготвяне на бърза закуска – сандвич от налични продукти. Бяха мотивирани от водещия да проявят  старание и въображение, като освен вкусно и здравословно, приготвеното от тях да има естетичен и привлекателен вид. Всички вложиха усилия и споделиха многообразие от идеи, като бяха насърчени да приложат уменията си при самостоятелно приготвяне на храна вкъщи.

След вкусната закуска участниците в модул „Търсене на работа” бяха запознати с проекта за регионална програма за заетост за 2022 г., който предвижда и заетост на хора с увреждания. За повече подробности присъстващите се включиха в информационен ден на Бюро по труда – Пазарджик, част от националната информационна кампания „На работа в БГ”. Представителите на КСУ „Човеколюбие” се консултираха за свободни работни места с екип на Бюрото по труда пред ДКТ „Константин Величков”. Проучени бяха възможности за трудова реализация и необходимите за тях  изисквания.

През деня участниците в модул „Шахматен клуб” разиграха цели партии шах на масите пред общинския шахклуб и се подготвяха за предстоящия общински работнически шахтурнир. Дейностите за подкрепа приключиха с посещение на обществено заведение, приятелски разговори и позитивно настроение.

Анна ТИЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички