Понеделник, 17 Oct 2022
 
Пазарджик

Празник в Комплекса за социални услуги за деца и семейства в днешния Международен ден на детето

  01.06.2022 07:58             
Празник в Комплекса за социални услуги за деца и семейства в днешния Международен ден на детето

ПАЗАРДЖИК. В днешния 1 юни Комплексът за социални услуги за деца и семейства ще отбележи Международния ден на детето. Програмата е от 10.00ч. до 13.00ч. в двора на Комплекса, пояснява директорката Гергана Спасова. Децата, с интерес към изкуството, ще имат възможност да участват в предвидените творчески работилници, където ще могат да рисуват, да сътворяват пясъчни рисунки, да оцветяват гипсови фигури, да пеят и да танцуват. В програмата са включени и редица спортни активности и изненади.

В празника са поканени да участват ДЮФА „Елица“, с художествен ръководител Маргарита Караджова; Балетна школа „Марина“, с художествен ръководител Тони Райкова;  3„а“ клас с класен ръководител Валерия Годжунова и 3“б“ клас с класен ръководител Калинка Спасова при IОУ „Климент Охридски“ град Пазарджик и др.

Събитието се организира от Консорциум „Алианс за социално развитие” и КСУДС гр. Пазарджик за деца, потребители на социални услуги в Център за обществена подкрепа /ЦОП/, за деца настанени в Център „Спешен прием“ и Звено „Майка и бебе“ към Комплекса, както и за деца, участващи в групови програми към КСУДС и за деца от общността.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички