Четвъртък, 01 Сеп 2022
 
Регионът

Централният площад в Панагюрище се превръща в увеселителен парк на 1 юни

  01.06.2022 08:08             
Централният площад в Панагюрище се превръща в увеселителен парк на 1 юни

Община Панагюрище организира детски празник за деня на детето - 1 юни, на площад „20-ти април“, от 17:30 часа под наслов „Усмихни се с мен“.

Радостни преживявания за всички и много усмивки по слънчевите детски лица ще осигурят невероятната атракция Футболно Шоу Кристи на Христо Иванов Петков и животните-артисти на зоолога Стоян Лазаров.

Европейският шампион за магия Артьом със своето Магическо шоу ще представи пред панагюрските деца най-новото в света на фокусите, триковете и много други вълшебства.

Атрактивните артисти на кокили ще забавляват всички.

Децата ще могат да се снимат с любими анимационни герои.

Водещ на празничната програма ще бъде Павел Владимиров - Павката – познато лице от телевизионния екран, водещ на сутрешния блок на БНТ.

Слънчево настроение и желание за забавление ще създават музикалните изпълнения на децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Децата на община Панагюрище ще изпълнят „Танц с послание за мир“.

В цветни шатри на площада ще бъдат обособени Детски академии с различни занимания: рисуване на керамични фигури под ръководството на г-жа Наталия Терзиева от град Троян и г-н Марин Барзеков от Панагюрище; инж. Мариела Николаева ще представи на децата  възможностите за  рециклиране и производството на стъкло и ще им помагане да нарисуват свое собствено произведение върху стъкло; Smarty Kids – детски образователни центрове ще разясняват на децата ползите на менталната аритметика – методика за развитие на паметта, концентрацията и логическото мислене чрез смятане, докато приготвят бисквитки; на красотата на рисуването с кана ще може да се насладим с г-жа Петя Узунова; с арт ателие, под ръководството на г-н Нистор Хаинов ще се включи Центъра за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище; инициативата за изработване на най-дългата рисунка ще бъде водена от децата от ЛЕО КЛУБ – Панагюрище.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – детско влакче, батути, балони и вкусотии.

Организаторът – Община Панагюрище, обещава много забавления и изненади.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички