Понеделник, 05 Сеп 2022
 
Пазарджик

Награди за ученици и учители

  02.06.2022 14:56             
Награди за ученици и учители

ПАЗАРДЖИК. Областният управител Андрей Гечев и зам.-областният управител Петя Цанкова връчиха наградите на най-добре представилите се ученици в първия по рода си Областен ученически конкурс по краснопис за ученици от начален етап на образование. Инициативата е на РУО Пазарджик е се провежда с подкрепата на ПУ „Паисий Хилендарски“ в лицето на неговия зам.-ректор проф. д-р Румяна Танкова, която е родом от Пазарджик и също присъства на тържествената церемония, провела се тази седмица в лапидариума на Регионален исторически музей Пазарджик.

С почетно отличие-грамота „Неофит Рилски“ бяха удостоени учители и директори от област Пазарджик за дългогодишната им цялостна професионално трудова дейност.

С благодарствени грамоти бяха отличени още двама учители, както и народният представител от Пазарджик Ивайло Шотев, за безрезервната им подкрепа и лично участие в инициативата на МОН „Деца помагат на деца“.

РУО отличи учениците от среден курс, класирали се на призови места на Националните олимпиади по БЕЛ и Философия и гражданско образование. Таня Стойнова – ученичка от 11 клас в ЕГ „Бертолт Брехт“, получи специален плакет от МОН за престижното си второ място на Националната олимпиада по БЕЛ.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички