Спорт

Наситен спортен уикенд с турнирите на Фрезколиада по футбол, тенис и волейбол

  03.06.2022 11:24             
Наситен спортен уикенд с турнирите на Фрезколиада по футбол, тенис и волейбол

ПАЗАРДЖИК. Изключително богат на спортни събития уикенд предстои в Пазарджик. Турнири по футбол, тенис и волейбол ще съберат на едно място стотици състезатели. Надпреварите са част от най-мащабното събитие Фрезколиада, организирано, благодарение на "Лакрима" и "Фрезко", Община Пазарджик и Младежки спортен клуб Пазарджик спортува.

В събота сутринта (09:00 часа) стартира футболният турнир на базата на стадион „Георги Бенковски“. Осем отбора и общо над 160 момчета, родени след 01.01.2010 година, ще премерят сили във футболните битки. Освен домакините от Хебър (Пазарджик), пристигат още ЦСКА, Септември (София), Левски (Паталеница), Национал (София), Костенец, Ботев (Пловдив) и Марица (Белово). Призьорите ще получат купи (за първо, второ и трето място), а отделно от тях ще бъдат връчени индивидуални отличия за – Най-добър вратар; Най-добър защитник; Най-добър полузащитник; Най-добър нападател; Най-полезен играч и за Голмайстор №1 на турнира.

Също в събота на кортовете на Спортното училище стартира тенис турнир за деца до 10 и до 12 години. Домакин на събитието е ТК „Фаворит“. Тенис надпреварата е и в двата дни (събота и неделя) и ще включи около 100 деца от клубове от цялата страна. Форматът на срещите е един тайбрек сет.

В неделя Фрезколиада продължава с турнир по волейбол в зала „Хебър“. Домакин е Хебър (Пазарджик), а в надпреварата ще участват още Виктория Волей (Пловдив), Марица (Белово) и Родопа (Смолян). Турнирът започва в 10:00 часа с първияя двубой между домакина Хебър (Пазарджик) и Виктория Волей (Пловдив). След това сили ще премерят Марица (Белово) и Родопа (Смолян). Около 13:30 часа стартира мачът за ¾ място, а за 15:00 часа е насрочен финалният двубой.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички