Спорт

Хебър чака жребия за Националните финали в ББЛ

  05.06.2022 08:16             
Хебър чака жребия за Националните финали в ББЛ

Баскетболният мъжки отбор на Хебър чака жребия за Националните финали в ББЛ. Чопът ще бъде изтеглен в понеделник вечер (6 юни). Това ще стане непосредствено след мача за титлата в регион Запад на ББЛ А група, който ще се проведе в зала „Триадица“ в София. Припомняме, че през този сезон за първото място там ще се борят Миньор 2015 и Спортист Своге. Независимо от крайния изход на срещата обаче, и двата тима вече имат гарантирано място на Националните финали. Тъй като през този сезон в ББЛ А група има само три региона, от този с най-много отбори – Запад, общо четири тима ще играят в решителната фаза от шампионата. Сред тях са още ЦСКА и Хебър, без значение кой от тях спечели бронза в региона. От останалите региони за Националните финали се класират първите два отбора. От Център това са шампионът Бавни и яростни и сребърният медалист Чавдар Троян, а от Изток – победителят Шоутайм и вторият Шумен -2. Жребият ще бъде дирижиран.

През този сезон Националните финали в ББЛ А група ще се проведат от 10 до 12 юни в София. Паралелно с тях ще се изиграе и решителната фаза от ББЛ Б група, като за първи път това става по едно и също време и в един град.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички