Четвъртък, 08 Сеп 2022
 
Пазарджик

Над 140 деца и много подаръци на „Рисувай с Frezco”

  07.06.2022 10:03             
Над 140 деца и много подаръци на „Рисувай с Frezco”

ПАЗАРДЖИК. Над 140 деца изпълниха парк „Остров-Свобода“, който за втора поредна година се превърна в една от най-големите сцени на изобразителното изкуство. Събитието „Рисувай с Frezco” и тази година събра на едно място усмихнати и весели деца, жадни да творят върху лист хартия. Техните родители, баби и дядовци, бяха заредени с не по-малко емоции и щастливо настроение.

Тази година темата на събитието бе „Аз обичам“. Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова влезе в ролята на журналист и проведе импровизирана анкета сред децата, които трябваше да кажат – какво обичат. С вдигане на ръка всяко дете даваше своя отговор. Голяма част от отговорите на децата бяха свързани с обичта им към семейството, други споделиха привързаността си към домашните си любимци, но не липсваха и такива, които даваха по-интересни отговори, като например, че обичат дъгата, морето, сърца и дори... динозаври!

Децата бяха изключително активни и имаха огромно желание, както да рисуват, така и да отговорят на въпроса. Организаторите от Frezco осигуриха всички пособия за малките художници. Освен това бе проведена и голяма томбола с над 60 подаръка от Лакрима и Фрезко.

Ренета Камберова и представителят на Лакрима и Фрезко – Росица Черкезова, наградиха всички деца с грамоти за участие и раздадоха подаръците от томболата. Събитието имаше и рожденик – член от екипа на талисмана на Фрезколиада - слънцето, на когото всички деца изпяха заедно Happy Birthday. “Рисувай с Фрезко 2“ заърши с много снимки за спомен и весели моменти.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички