Спорт

Панагюрци първи посрещнаха шефове на ЦСКА в националната им фен обиколка

  10.06.2022 12:34             
Панагюрци първи посрещнаха шефове на ЦСКА в националната им фен обиколка

ПАНАГЮРИЩЕ. Късно вчера в камерната зала на Театър Дом паметник в историческия град се проведе първата от обещаните редица срещи между шефове и ръководни фактори на ЦСКА с фенове на "армейците" от цялата страна. Синът на Гриша Ганчев - Данаил Ганчев, и изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов отговаряха на въпросите на десетките привърженици, уважили събитието.

Както е известно, от Борисовата градина анонсираха мащабна обиколка на България по места с цел в следващия месец да запознаят всички желаеща с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват червената общност. Днес в 18:30 часа обиколката продължава, като ще се проведе дискусия с фенове от Велико Търново. Събитието ще се състои в местния фен клуб, който се намира на улица "Александър Батенберг" номер 2 (над спортната зала). В близките дни от "Армията" ще обявят кои ще са следващите градове, които Данаил Ганчев и Филип Филипов ще посетят.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички