Четвъртък, 06 Oct 2022
 
Пазарджик

Пазарджик отново ще събира рокерите от страната

  22.06.2022 07:30             
Пазарджик отново ще събира рокерите от страната

След една двадесетлетка Пазарджик отново е амбициран ще събере рокерите от цялата страна на мото събор. От 24 до 26 юни организаторите от Мото клуб Boys of Hell с подкрепата на Община Пазарджик и Професионалната гимназия по селско стопанство посрещат в обширния двор на училището всички любители на моторите и рок музиката на първото издание на Moto Rock Fest Pazardzhik 2022.

В последните две години другият пазарджишки мотоклуб - MC Black Scorpions, успешно прави мото събор в местността Добра вода, но в областния град за последно голямо събиране на организираните мотоциклетисти и феновете на двуколесните машини и рока бе организирано преди повече от 20 години. Тогава рокери от страната разтресоха мощно района около Вилата на Затвора. Освен на стънт шоу, публиката се радваше и на атрактивни състезания и конкурси от рода на „Най-бързо  и най-дълго пиене на бира”,„Мис Мокра фланелка” и „Мистър Чеп”.

Сега в рамките на фестивала всички любители с бензин в кръвта ще имат изключителна възможност да видят най-новите модели на световни марки, къстъм дизайнери, представени от Nomadcustom LTD, и други изненади. Домакините са подготвили много забавни игри, томболи, както и стънт шоу. В дните на фестивала ще има и богато рок меню, като всички присъстващи ще се радват на живите изпълнения на Voice and Fingers, Elinor – Rammstein Tribute, Rocka Rolla, сръбските Madicine Band и най-големите звезди на рок програмата - Sevi.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички