Други

Детски празник за малките имигранти организираха Илиян Кузманов и Форум ”Аз обичам България”

  21.06.2022 14:04             
Детски празник за малките имигранти организираха Илиян Кузманов и Форум ”Аз обичам България”

С детски празник Илиян Кузманов, Фондация „Арт Ангел” и Форум „Аз обичам България” зарадваха децата имигранти във Военна Рампа. Те им осигуриха оборудвана стая за забавления. Това е място, в което децата да могат да разтоварят стреса от един от най-тежките преходи през Афганистан – Пакистан – Иран – Турция – България. Място, в което те могат да се забавляват от сърце и където могат да разберат, че България е една приветлива и слънчева страна. В която, ако те пожелаят, могат да се реализират и да бъдат щастливи. The Fun Room, както са я нарекли създателите й, е оборудвана с телевизор, Play Station, PC Dell Alienware и удобни кресла за gaming. Отделно децата получиха комплект за крикет и комплекти за рисуване. Както и имаше много donuts и Coca Cola за всички. В общи линии, имат силни предпоставки за много забавления и детски смях. 

Форум „Аз обичам България” е създаден с цел да търси причините и да предлага рационални решения за демографската криза, която е унищожителна не само за българската икономика, но и за обществото ни като цяло. Един от основните стълбове на форума е демонстрацията на ефективността на гражданското общество, съставено от активни и самоинициативни граждани, като контрапункт на бюрокрацията, корупцията и безхаберието. Преди дни Кузманов обяви, че се връща в Лондон заради неработещите у нас институции. И призна, че докато е в Пазарджик, бил заплашван, а в социалните мрежи - и подлаган на системен тормоз.

Как да обичаме България? От сърце отговаря Илиян Кузманов, не заради някакви условности. Най-малкото защото има безброй други места, с които е невъзможно да се борим на конкурентна обективна основа, затова ни остава да бъдем привлекателни. Има толкова много места по света където стандартът е нисък, но въпреки всичко хората искат да са там, защото е готино, хората са усмихнати и се опитват да направят живота ви слънчев. Има такива места и ние, за да се преборим с демографската криза, трябва да бъдем такива.

Борислава ТОШОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички