Понеделник, 17 Oct 2022
 
Регионът

За пръв път Стрелча посрещна директорите на училища в областта на работна среща

  13.07.2022 16:23             
За пръв път Стрелча посрещна директорите на училища в областта на работна среща

За пръв път традиционната работна среща на директорите на училища от област Пазарджик се провежда в Стрелча. Форумът тече от 12 до 14 юли, а в рамките му кметът на общината инж. Георги Павлов се срещна с началника на Регионалното управление на образованието към МОН в Пазарджишка област – Дора Дулчева, експерти от РУО и директорите на училищата и детската градина в Стрелча.

Годишният форум за анализ на резултатите от изминалата учебна година бе открит от инж. Павлов с приветствие към участниците, а на срещата, проведена в Общинска администрация бяха обсъдени добрите практики на взаимодействие между местната власт и образователните институции в общината, като кметът изтъкна, че образованието е основен приоритет за ръководството, а положителните резултати от съвместната работа са ясно изразени във всички сфери на обществения живот.

От своя страна директорите на учебни заведения Иванка Илиева, Пепа Филипова и Ганчо Грозев благодариха за подкрепата на Общината, а образователните експерти споделиха добрите си впечатления от работата образователните институции.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички