Крими

Полицейският бюлетин на 14 юли 2022 г.

  14.07.2022 11:31             
Полицейският бюлетин на 14 юли 2022 г.

Шестима шофьори са задържани през изминалото денонощие в хода на провежданата полицейска акция в областта. Екипи на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР и управленията в Пазарджик, Септември, Панагюрище, Пещера и Велинград извършват засилени проверки на водачи за рисково управление, неправоспособност, за шофиране под въздействието на алкохол или наркотици. Така било установено, че 21-годишен от Пазарджик и 21-годишен от село Ковачево са били зад волана под въздействието на наркотици. Засечени са и 56-годишен водач от Белица и 22-годишен от Пазарджик с 2.05 и 1.89 промила. 47-годишен от пазарджишкото село Говедаре с концентрация на алкохол от 2.81 промила дори предизвика пътен инцидент. За радост случката се е разминала без пострадали хора. Вчера по обед във Ветрен автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Ауди“ с водач 33-годишен от същия град. Той представил пред униформените шофьорска книжка издадена от Молдова. След извършените справки се оказало, че тя е неистинска. Шестимата мъже са задържани, а спрямо тях са образувани бързи производства.   

Извършител на кражба е установен от служители на полицейски участък „Изток“.  Вчера в участъка бил получен сигнал от 68-годишен жител на квартала. Той съобщил, че апаш е задигнал велосипеда му от междуетажна площадка на жилищен блок.  При проведеното разследване органите на реда установили, че автор на посегателството е 26-годишен съкварталец на потърпевшия. Велосипедът е иззет, а по случая се води преписка, която предстои да бъде докладвана на прокуратурата.

Велосипедист е пострадал при пътно-транспортно произшествие. Сигнал за инцидента бил получен вчера следобед в дежурната част на РУ-Септември. По първоначални данни катастрофата е станала на пътя между Септември и село Злокучене. Към мястото били насочени автопатрул при полицейското управление и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки униформените установили, че 83-годишен мъж от септемврийското село Карабунар се е движил с лек автомобил „Ауди“ по пътя за гр.Септември. Там той застигнал и блъснал 74-годишен септемвриец, който се движел с колело. Пострадалият е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик в тежко състояние и с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички