Пазарджик

Благотворителен базар на фондация ”Искам бебе”

  16.07.2022 08:37             
Благотворителен базар на фондация ”Искам бебе”

ПАЗАРДЖИК. За първа година фондация „Искам бебе” организира традиционния си летен базар в областния град. Благотворителният щанд ще отвори в 9 часа сутринта в неделя, 24 юли, на Тортата. На щанда ще намерите ръчно изработени изделия, изрисувани фибички, моливници, бурканчета и калъфи за очила, табелки за кухнята на мама и на баба, както и картини, бижута, играчки и други оригинални изненади, дарени от доброволци на фондацията, която е подпомогнала много семейства за зачеването на деца „ин витро”. Най-екзотичната пратка на съмишлници на базара е и най-далечната. Тя идва от Палма де Майорка и включва изящно изработени „морски красоти”, които ще видим на щанда. Там организаторите ще са на линия и за консултации.

„Готови сме да информираме заинтересованите лица за Програмата на Пазарджик за финансово подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми в града”, .казват те.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички