Крими

Автобус блъсна смъртоносно велосипедист в Попинци (обновена)

  20.07.2022 14:49             
Автобус блъсна смъртоносно велосипедист в Попинци (обновена)

Междуградски автобус е ударил смъртоносно велосипедист в Попинци, научи „Знаме”. Инцидентът е станал преди минути. На място има екипи на „Спешна помощ” и полицията, информираха наши читатели.

Междвременно говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов поясни, че сигнал за пътния инцидент е подаден около 13.40 часа на телефон 112.

Автобусът е собственост на пазарджишката фирма „Хебър бус” и е превозвал работници по посока Панагюрище-Пазарджик за фирма "Костал". Блъснал е велосипедист при преминаване покрай него. Човекът е паднал в канавката и екипът на Спешна помощ е констатирал смъртта му, уточни Стоянов.

Към момента екипи на полицията са на мястото на катастрофата. Пътят Пазарджик-Панагюрище не е затворен. Трафикът се регулира от екипите. Извършва се оглед, шофьорът на автобуса ще бъде тестван за алкохол и наркотици.

Към момента няма данни за самоличността на загиналия велосипедист.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички