Крими

Автобус блъсна смъртоносно велосипедист в Попинци (обновена)

  20.07.2022 14:49             
Автобус блъсна смъртоносно велосипедист в Попинци (обновена)

Междуградски автобус е ударил смъртоносно велосипедист в Попинци, научи „Знаме”. Инцидентът е станал преди минути. На място има екипи на „Спешна помощ” и полицията, информираха наши читатели.

Междвременно говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов поясни, че сигнал за пътния инцидент е подаден около 13.40 часа на телефон 112.

Автобусът е собственост на пазарджишката фирма „Хебър бус” и е превозвал работници по посока Панагюрище-Пазарджик за фирма "Костал". Блъснал е велосипедист при преминаване покрай него. Човекът е паднал в канавката и екипът на Спешна помощ е констатирал смъртта му, уточни Стоянов.

Към момента екипи на полицията са на мястото на катастрофата. Пътят Пазарджик-Панагюрище не е затворен. Трафикът се регулира от екипите. Извършва се оглед, шофьорът на автобуса ще бъде тестван за алкохол и наркотици.

Към момента няма данни за самоличността на загиналия велосипедист.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички