Крими

Еднокрак крадец удиви криминалисти с ловкост в три кражби

  21.07.2022 16:18             
Еднокрак крадец удиви криминалисти с ловкост в три кражби

ПЕЩЕРА. Еднокрак крадец демонстрирал завидна ловкост и пъргавина като за кратко време направил два „удара” и опитал трети, научи „Знаме”. В официалния полицейски бюлетин преди минути ви информирахме, че трима извършители на кражби са установени и задържани от служители на РУ-Пещера и полицейски участък „Изток“ в Пазарджик. Пещерският апаш е 29-годишният Ангел Д., който е с ампутиран крак, коментират запознати. В ранните часове вчера в РУ-Пещера бил получен сигнал от частен СОТ. По данни на охранителите, дежурен екип на фирмата е засякъл младия мъж, който извършва кражба в наргиле-бар в родопския град. Ангел с ловкост проникнал в помещението през вентилационния отвор, като успял да отмъкне сумата от 25 лева и монети. Апашът бил задържан, а с него започнали работа криминалисти от полицейското управление. Така органите на реда установили, че той е автор на домова кражба, при която успял да вземе сумата от 500 лева, след като влязъл в къща, използвайки уменията си. Освен това е повредил вендинг машина, намираща се в централния парк на Пещера, и направил опит да открадне от нея различни безалкохолни напитки.

Работата по всички установени случаи продължава под надзора на прокуратурата, уточняват от полицията.

Криминалисти коментират, че при Ангел на „уъркшоп” с радост биха участвали мнозина апаши без увреждания,

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички