Регионът

Ганчо Грозев е носител на Почетния знак на Община Стрелча

  31.07.2022 08:34             
Ганчо Грозев е носител на Почетния знак на Община Стрелча

Директорът на СУ „Св. св. Кирил и Методий“-Стрелча Ганчо Грозев получи Почетния знак на Община Стрелча навръх празника на средногорския град – за особени заслуги в образователното, административното и духовното развитие. Да припомним, че на 30 юни Общинският съвет прие решение за присъждане на високото отличие на общественика.

Развълнуван Ганчо Грозев благодари на съветниците и на кмета инж. Георги Павлов за оценката и подчерта, че заслугата за признанието е и на неговите колеги учители в училището, което ръководи. „Заедно с тях сме работили и ще работим за благото на развитието на града ни в сферата на образоването, културата и обществения живот на малкото ни градче", написа директорът на стрелчанската гимназия в профила си във Фейсбук и получи куп поздравления от приятели и познати. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички