Регионът

В Септемврийско се строи най-ударно

  02.08.2022 07:19             
В Септемврийско се строи най-ударно

Тук ще се хвалят с най-модерната сграда на Община и „дубайски” асансьор

В летните жеги най-ударно се строи в Септемврийска община. Читалищата във Ветрен и Варвара са пред завършване, а преди дни започна ремонт на покрива на училището във Варвара. След голямото разкопаване заради подмяната на водопроводи и друга подземна инфраструктура на ход е финалната част от ремонтите по няколко улици в Семчиново. В Ковачево също върви асфалтиране, както и в общинския център - по улици "Георги Раковски" и "Княз Борис I", където започна цялостен ремонт. Тази година ще се подменят подземните комуникации, а в началото на следващата ще започне работата по пътната част. Следващите в списъка са "Малка Марица" и "Република". За поредна година Септември бе одобрен по националната програма "Чиста околна среда" към МОСВ. Проектът предвижда монтиране на нови пейки по цялата улица "Никола Вапцаров" плюс изграждане на фонтан в Малкия парк по бул. „България”. „Това е резултат от комплексните усилия на гражданите на град Септември и екипа на общината благодарение, на които заобикалящата ни среда е оценена като чиста и поддържана”, коментират експерти.

„Черешката на тортата” обаче е сградата на общинската администрация, която ще впечатлява с най-модерна визия. От ведомството на кмета Васка Рачева са категорични, че нито една сграда на Община в Пазарджишка област няма да изглежда толкова модерно. Впечатление прави и асансьорът, който по нищо не отстъпва на събратята си в петзвездните хотели в Дубай.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички