Спорт

Топ тенисисти от цял свят идват за WTT Feeder PANAGYURISHTE, $40 000 награден фонд от “Асарел-Медет“ АД

  09.08.2022 15:58             
Топ тенисисти от цял свят идват за WTT Feeder PANAGYURISHTE, $40 000  награден фонд от “Асарел-Медет“ АД

Топ тенисисти от цял свят идват за шестото издание на супер турнира по тенис на маса WTT Feeder PANAGYURISHTE Presented by Asarel 2022. Състезанието ще се проведе от 30 август до 4 септември в Панагюрище, а място на битките е добре познато -  "Арена Асарел" във възрожденския град. Утре, 10 август в 18:00 часа в Панагюрище ще бъде дадена пресконференция, на която ще присъстват почетният председател на сдружение "Асарел България Оупън" Иван Александров, настоящият председател на сдружение "Асарел България Оупън" Асен Попниколов, председателят на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов, който е наш земляк, директорът на турнира Цветозар Христов, членът на УС на Българската федерация по тенис на маса Красимир Симеонов и представител на основния спонсор АД "Асарел-Медет".

От началото до сега супер турнирът е развиван с невероятни темпове. Това се случва с ежедневните усилия на основния спонсор АД "Асарел - Медет" - най-значимото предприятие за региона на Панагюрище, на сдружение "Асарел България Оупън" и на сътрудничеството с Българската федерация по тенис на маса.

Тазгодишното издание е с награден фонд от $40 000. В Панагюрище отново ще видим някои от най-добрите майстори на малкото топче в световен мащаб, като сред тях са датчанинът Джонатан Грот (51), унгарецът Бенце Майорош (95), французунът Кан Акузу (96), южнокореецът Донгсоо Кан (97) и роденият в България Нягол Стоянов (100), който се състезава за отбора на Италия.

При дамите нещата изглеждат дори още по-впечатляващо! Десет от стоте най-добри състезателки  в световен мащаб ще бъдат част от турнира, а най-високоранкираната от тях е представителката на Швеция Линда Бергстрьом  (44). 

В състезанието ще вземат участие и националите на България при мъжете и жените.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички