Крими

Полицейският бюлетин на 15 август 2022 г.

  15.08.2022 12:28             
Полицейският бюлетин на 15 август 2022 г.

Служители от РУ-Септември заловиха мъж, извършил кражба. В петък бил получен сигнал от фирма извършваща ремонт на улица в септемврийското село Ковачево. Апаш задигнал 6 броя метални решетки за дъждоприемни шахти и 4 броя дървени палета. Детайлите били подготвени за монтиране на улицата, която по това време била в ремонт. При проведеното разследване било установено, че автор на посегателството е 53-годишен мъж, живеещ на същата улица в селото. Откраднатите части са открити в дома му. По случая се води досъдебно производство.

Бързо производство се води спрямо мъж, откраднал дърва. Снощи в РУ-Пещера бил получен сигнал от служители на Регионалната дирекция по горите в Пазарджик. В местност край Батак на горски път един от лесничеите спрял за проверка лек автомобил «Дачия» с водач 49-годишен пазарджиклия. Било установено, че в товарния отсек мъжът превозвал малко над половин кубик дърва за огрев. Оказало се, че дървата са откраднати от временен склад собственост на ДГС Батак.

Пет бързи производства са образувани спрямо водачи през уикенда. Това е станало в резултат на засилените проверки по пътищата, в които са включени служители от всички структури на ОДМВР-Пазарджик. 62-годишен мъж от Ветрен, 33-годишен от село Исперихово и жена на 38 години от Пазарджик са засечени зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол в диапазона между 1.44 и 2.17 промила. 41-годишен мъж от областния град управлявал «Мерцедес» под въздействието на наркотично вещество. Автопатрул от РУ-Пещера дпрял за проверка «Ауди» с водач 28-годишен жител на баташкото село Фотиново. Той представил пред униформаните свидетелство за управление на МПС издадено от Кралство Белгия. Полицаите обаче бързо установили, че документът е неистински. Провелрките продължават , както по натоварените главни пътища в региона, така и по малките и отдалечени населени места.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички