Регионът

Втори грандиозен ARTE Feastival във Велинград

  17.08.2022 10:50             
Втори грандиозен ARTE Feastival във Велинград

Вторият грандиозен ARTE Feastival ще се проведе на 26, 27 и 28 август във Велинград. Той идва с още по-наситена и разнообразна програма. Отново на сцените ще има музика, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи и още много изненади.

В музикалната част ще участват ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, The Cardigans, John Newman, Regard, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, S.A.R.S., Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa & Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheen и N.O.H.A.

За втора поредна година COMEDY & CINEMA Club ще подари забавления и хиляди усмивки на малки и големи. Ще се срещнете с Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов – Въргала, Мария Сапунджиева, Ованес Торосян, Део, Диимитър Иванов – Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт, Моника Найденова.

И през 2022 някои от най-добрите кулинари на България ще помогнат на гостите на събитието да усвоят тънкостите на вкусното готвене, плейтинга и магията на храната. Става въпрос за Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова.

В Kids Zoneдецата ще могат да се забавляват и да печелят малки награди с новите надуваеми атракции от Mygameday.bg , да открият артиста в себе си по време на арт-заниманията, да участват в танцовите анимации и състезателните игри на веселия екип Arte Animakers, да участват в детския научен клас с Явор Денчев, както и да гледат неговите забавни и интерактивни шоута, да пеят и танцуват с героите на Маргаритка – Биби , Мими и Бухалче. Накрая, но не на последното място, да влязат шатрата на Цирк Иванов, където да се потопят в магията на цирковото изкуство. По време на 8те си представления, артистите ще покажат на малките си зрители акробатика, жонглиране, фокуси, страхотни номера с животни и още много от вълшебствата на цирка.

С цялата програма за фестивала може да се запознаете на следния линк:

https://artefeastival.bg/schedule/

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички