Крими

Полицейският бюлетин на 9 септември 2022 г.

  09.09.2022 11:05             
Полицейският бюлетин на 9 септември 2022 г.

Двама извършители на кражби са установени от септемврийски полицаи. Вчера в РУ-Септември се получил сигнал от 17-годишно момиче. Притеснената тийнейджърка съобщила, че в близост до кафе-машина на улица в село Виноградец апаш е задигнал смартфона й. Екипи на полицейското управление предприели разследване „по горещи следи“ и скоро установили, че автор на посегателството е 46-годишен от гр. Ветрен.

На 25 август в района на жп спирката в септемврийското село Ковачево неизвестен откраднал велосипеда на 57-годишен мъж от същото село. След близо двуседмично разследване органите на реда установили, че апашът е 23-годишен съселянин на потърпевшия. И по двата случая са образувани преписки.

Млад мъж от Пазарджик е задържан за притежаване на наркотици. Малко след полунощ на улица в областния град автопатрул при РУ-Пазарджик извършил проверка на 34-годишен пазарджиклия. У него органите на реда открили две полиетиленови топчета съдържащи бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума са амфетамин. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста. По случая се води бързо производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани