Пазарджик

На Игри под дъгата - много детски смях и страхотно забавление с Frezco-тротинетки

  11.09.2022 08:35             
На Игри под дъгата - много детски смях и страхотно забавление с Frezco-тротинетки

ПАЗАРДЖИК. И тази година парк-Остров "Свобода“ в областния град се превърна в най-забавното, цветно и красиво място за стотици деца. „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“ се проведе за трета поредна година и отново събра на едно място най-веселите и усмихнати деца, които се забавляваха истински по цветната дъга. 

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов откри събитието, като отново спази традицията и също премина с тротинетка по трасето. Той поздрави присъстващите и благодари на децата и техните родители за интереса към събитието. В ролята на професионален водещ влезе председателят на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, а откриващи думи отправиха и собствениците на Lacrima и Frezco - официални спонсори на събитието. 

Тази година специален гост на събитието бе олимпийската шампионка по художествена гимнастика Ерика Зафирова, която  взе участие в награждаването на най-малките участници. Тодор Попов, Ренета Камберова и собствениците на Lacrima и Frezco също наградиха призьорите.  Всяко дете получи медал и грамота за участие, а най-бързите трима във всички възрастови категории стъпиха на почетната стълбичка, където бяха наградени с медали за призовото си класиране, както и подарък - хладилна чантичка, осигурена от основния спонсор.

Децата имаха и възможността да опитат от висококачествени млечни продукти на компанията, както от павилионите в парка, така и от чантите, в които също имаше част от тях.  Участниците бяха разделени по възрастови групи, като всеки един старт бе съпътстван от много усмивки, емоции и хъс за победа. Разбира се, имаше и победители, и победени. Основната цел на събитието обаче бе децата да се забавляват, а това бе факт. Родителите бяха не по-малко ентусиазирани и не спираха да подкрепят малките участници. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички