Пазарджик

В Спортното училище обновени класни стаи посрещнаха учениците

  14.09.2022 17:48             
В Спортното училище обновени класни стаи посрещнаха учениците

ПАЗАРДЖИК. И тази учебна година ръководството на Спортното училище положи усилия за подобряване на условията за спорт и образование, за създаване на приятна и позитивна атмосфера в класните стаи и на спортните игрища.

На 15 септември  учениците влязоха в напълно обновени класни стаи, нестандартни и весели. През лятото всички учебни помещения бяха ремонтирани и освежени. А за първите часове учениците бяха изненадани с нови чинове и шкафчета. Уникалното в случая е, че всеки клас вече ще има свой цвят. Светло, цветно и привлекателно, мотивиращо и съвременно. Така е навсякъде – и в синята, и в зелената, и червената класна стая. Има стая в лилаво и стая в жълто – слънчево, топло и приятно. Идеята е на ръководството на Спортното училище, което с всяка изминала година се стреми не само да създава по-добри условия за учениците, но и да възпитава у тях креативност и любов към училището.

Всички подобрения са направени със средства от бюджета на училището. Според директора Георги Георгиев, учениците вече доказаха, че имат амбиции да се развиват и постигат успехи, а екипът на Спортното училище полага и ще полага усилия, за да могат децата да осъществят мечтите си. През тази учебна година Спортното училище направи отново много добър прием и в него вече се обучават и спортуват 460 ученици.

„Да пожелаем на всички нови успехи и отлични постижения в спорта и учението!”, казва в заключение директорът.

Гордост за Спортното училище са и спортните бази. Два големи стадиона, модерна спортна зала, а през това лято беше реновирано и покритото футболно игрище. Сега то изглежда наистина професионално и ще радва младите спортисти през новата учебна година.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички