Други Крими

Мащабна полицейска операция тече в цялата област

  16.09.2022 11:04             
Мащабна полицейска операция тече в цялата област

Съвместна е и с други институции, участват и жандармеристи от Пловдив

На територията на цялата област се провежда специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР. Тя е широкообхватна с участието на екипи на Областната дирекция на МВР-Пазарджик и на сектора за противодействие на криминалната и на икономическата престъпност. Участват също така униформени от районните управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград, както и служители на полицейския участък "Изток" и жандармеристи от Пловдив. Мащабната акция е съвместна с други държавни служби - пожарната, НАП инспекцията по труда, дирекцията за безопасност на храните и други.

В пазарджишкия квартал "Изток", откъдето са снимките, се проверяват множество търговски обекти, заложни къщи, лица и моторни превозни средства.

Операцията е във връзка с предотвратяване и разкриване на престъпления – кражби, грабежи и други, както и такива, свързани с  избирателните права на гражданите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички