Крими

Полицейският бюлетин на 27 септември 2022 г.

  27.09.2022 11:01             
Полицейският бюлетин на 27 септември 2022 г.

Един е задържан за отглеждане, а друг за притежаване на наркотици. Вчера по време на полицейска акция служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик провели претърсване в имот намиращ се в пазарджишкото село Синитово. Жилището било обитавано от 32-годишен жител на същото село. В двора органите на реда открили едно растения от рода на конопа с височина от 2.2 метра. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Иззета е 7.35 килограма зелена листна маса. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано бързо производство.

Снощи автопатрул при полицейски участък „Изток“ извършил проверка на 23-годишен мъж от пазарджишкото село Юнаците. У него униформените открили две полиетиленови топчета със суха листна маса. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан. По случая се води бързо полицейско производство.

Бързо производство е образувано спрямо водач поставил на камиона си чужди регистрационни табели. Вчера на улица в село Малко Белово автопатрул извършил проверка на товарен „ЗИЛ“ с водач 34-годишен жител на Костенец. След направените проверки полицаите установили, че мъжът е поставил на камиона регистрационни табели отговарящи на друго товарно возило. Извършен е оглед, иззети са веществени доказателства. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани