Пазарджик

Изложба на Школата по изобразително изкуство към Младежкия дом в галерия „Машев“

  30.09.2022 13:20             
Изложба на Школата по изобразително изкуство към Младежкия дом в галерия „Машев“

ПАЗАРДЖИК. На 3 октомври от 18:00 ч., в галерия „Георги Машев“, ще се открие изложба на курсистите от Школата по изобразително изкуство към Младежки дом – Пазарджик. Тя е посветена на 20-годишната дейност на художничката Александра Кисовска в Младежки дом – Пазарджик.

Нейните възпитаници ще представят творби с различни теми и техники. Ще бъдат показани и картини от предишни години на курсисти, които вече са студенти.

В Школата по изобразително изкуство се обучават както деца в училищна възраст, така и възрастни любители, които посещават школата с мотивация и чувството за осмислено свободно време.

Александра Кисовска е художник и педагог, част от активния обществен и културен живот на град Пазарджик. През 2018 година е наградена със златен знак на Младежки дом- Пазарджик за изключителни постижения в обучението на млади таланти от областния град. През 2021 г е носител на Наградата на Община Пазарджик за ярки постижения в областта на културата и образованието - категория Изобразително изкуство. Има участия в регионални и национални изложби и е носител на професионални награди.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички