Други

Баща стана в деня на вота кандидат-депутатът на ПП Петър Куленски

  03.10.2022 12:14             
Баща стана в деня на вота кандидат-депутатът на ПП Петър Куленски

В Деня на изборите, 2 октомври, вторият в листата на партия „Продължаваме промяната“ в 13-ти МИР –Пазарджик Петър Куленски стана баща. Първородната му дъщеричка носи името Деница. Щастливият баща сподели новината във Фейсбук.

"Искам да благодаря на всички, които подкрепиха „Продължаваме Промяната“ през вчерашния ден. Специални благодарности за доверието на онези 932 човека в област Пазарджик, които дадоха своя вот преференциално за мен! И въпреки всичко аз се чувствам победител, защото вчера, в разгара на изборния ден, на бял свят избра да се появи нашата първа рожба - Деница. Нямам думи да опиша как се чувствам! Използвам случая да благодаря на майката Neti Chirlova и да й кажа, че много я обичам и много се гордея с нея!", пише Куленски, който влиза в 48-я парламент.

Адвокат Куленски мина под венчилото с любимата си Нети Чирлова от Пловдив по време на предизборната кампания за предишното Народно събрание.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички