Понеделник, 02 Яну 2023
 
Пазарджик

Спомняме си за Георги с кръводарителска кампания

  03.10.2022 13:40             
Спомняме си за Георги с кръводарителска кампания

„Усмихни сърце“ стартира на рождения му ден и ще продължи до края на октомври

Той живееше така, че докосваше хората и ги караше да се усмихват. Общуваше лесно с малки и големи и не беше трудно да създава приятелства. Не показваше своята болка. Георги Арнаудов беше силен и борбен и имаше най-усмихнатото сърце. Затова и продължава много да липсва на всички, които го познаваха. На 10 октомври е неговият рожден ден. На този ден няма как вече да бъдем с него, но той отново може да ни обедини за една добра кауза.

На 10.10. 2022 г. стартира новата благотворителна кръводарителска кампания „Усмихни сърце“, която за пореден път ще бъде съвместна инициатива между приятелите на Георги и Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Всеки, който иска да направи едно добро дело и да помогне на някой, който се нуждае от кръвопреливане, може да го направи, включвайки се в кампанията.

Поставяме началото на 10 октомври, но този път акцията няма да бъде само един ден, а ще продължи до края на месеца, за да може повече хора да имат възможност да бъдат добротворци, които ще усмихнат нечие нуждаещо се сърце.

Желаещите да дарят кръв могат да го направят всеки ден от понеделник до петък от 7.30 до 12.30ч. в Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Всеки доброволен кръводарител, който се включи в кампанията “Усмихни сърце“, ще получи антистрес топка във формата на сърце.

Ползите от кръводаряването са много, както за човека, на който ще бъде прелята кръв, така и за нас самите. Редовното кръводаряване подобрява здравните ни показатели.

Някой се нужда от кръв на всеки две секунди.

Около 1 на 7 души влезли в болница се нуждаят от кръв.

Кръводаряването отнема около час от нашето време, но може да спаси поне един живот!

Дарете кръв и почувствайте колко е хубаво да направиш неочаквана добрина за някой друг. Има толкова много хора, които всекидневно се нуждаят от кръвопреливане. Точно нашите капчици кръв може да помогнат на някой, за да живее. Нека не се колебаем, а да усмихнем повече сърца. Сигурни сме, че Георги ще ни гледа от някъде и ще се радва.

Дарената кръв е безценна, така както човешкият живот и приятелството!

„Ако ти се усмихнеш, ще се усмихна и аз. Не е важно дали ти ще видиш усмивката ми или аз ще видя твоята. Дори не е важно какво ще видим. По-важно е какво ще почувстваме!“

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички