Други

Кастинг за статисти за български игрален филм в Пазарджик и Белово

  04.10.2022 09:42             
Кастинг за статисти за български игрален филм в Пазарджик и Белово

На 8 октомври, от 11:00 до 17:00 ч., в зала „Катя Паскалева“ на Драматично-куклен театър „Константин Величков“ ще се проведе кастинг за статисти за нов български игрален филм. Кастинг ще има и в град Белово на 9 октомври в същото часово време в бившият магазин КООП.

Може да се яви всеки, който има желание да участва и е на възраст между 13 и 70 години. Опит пред камера не се изисква.

Локацията на снимките ще бъде в региона на община Белово.

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/644497227385870/644497230719203/?active_tab=about.

Продуцент на филма е българската продуцентска компания „Скрийнинг Имоушънс”, която работи предимно с млади и дебютиращи автори. Под знака на компанията излизат филмите Урок“, „Слава“, който беше българското предложение за 90-тите награди „Оскар“ в категория „Чуждоезичен филм“, както и актуалните фестивални заглавия „Мъже на делата“, който е в коопродукция с Румънски национален филмов център и „На север“ с международно участие.

Филмовата компания "Скрийнинг Имоушънс" са партньори и участници в местни културни форуми. "Урок", "Слава" и "Формулата на Тео" са имали прожекции на общинския фестивал на изкуствата "Арт идея - Арт алея". Участвали са и като гости в киноклуба към Младежки дом преди няколко години, който беше малко общество от съмишленици и любители на киното.

(Зн)


Свързани