Четвъртък, 05 Яну 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 4 октомври 2022 г.

  04.10.2022 12:51             
Полицейският бюлетин на 4 октомври 2022 г.

Полицейски производства са образувани спрямо четирима водачи. Проверките са извършени от служители на районните управления в областта. 35-годишен водач от Панагюрище и 46-годишен мъж от Брацигово са засечени да шофиран под въздействието на наркотици и на алкохол. Пробите на дрегерите отчели 2.31 и 1.74 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Мъж на 39 години от Велинград също бил зад волана на колата си под въздействието на наркотични вещества. 28-годишен панагюрец пък предоставил на органите на реда при проверката свидетелство за управление на МПС издадено от Кралство Белгия. Оказало се, че документът е неистински. И четиримата са задържани в арестите на полицейските управления в Панагюрище, Пещера и Велинград.

Полицаи от Септември са установили мъж транспортирал незаконно добита дървесина. Снощи на улица в Септември униформените засекли каруца, който била управлявана от 55-годишен септемвриец. Той транспортирал около 1.5 кубически метра дърва за огрев без редовно писмено позволително. Каруцата и товара са иззети, а спрямо мъжа е образувана преписка.

Полицаи от РУ-Пещера и участъка в Брацигово разследват случай на вандалска проява. Тази нощ е получен сигнал в управлението в Пещера от 57-годишна жена от Брацигово. Тя информирала органите на реда, че са счупени стъклата на два от прозорците на къщата и. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пещера и полицейския участък в Брацигово , иззети са веществени доказателства. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.  

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички