Спорт

Феновете надъхаха волейболния шампион Хебър на официалното представяне на отбора (СНИМКИ)

  04.10.2022 20:33             
Феновете надъхаха волейболния шампион Хебър на официалното представяне на отбора (СНИМКИ)

ПАЗАРДЖИК. Шампионите от ВК Хебър направиха официално представяне пред феновете, с което откриха „Седмицата на Шампионска лига". Специално озвучаване, прожектори, наливна бира и мезета, най-новите фен артикули и възможностза закупуване на членски карти... Всичко това подгря настроението на множеството. На сцената привържениците аплодираха и приветстваха един по един спортно-техническото ръководство и състезателите и ги надъхаха преди утрешния първи евромач на "тигрите". Президентът на клуба Александър Иванов приветства новото попълнение Петър Премович и го закичи с шал. Минути преди това хебърци направиха последна тренировка за предстоящия сблъсък с шампиона на Румъния - Аркада Галац. Още по-рано пък в специално видео хебърци представиха екипите си за новия сезон пред своята публика.

Вече писахме, че вратите на спортна зала “Васил Левски” са отворени утре, на 5 октомври, от 19:00 часа, за сблъсъка с румънците с надеждите да повторят изживяването от миналия сезон. А на 5 октомври, сряда, в деня на мача, всички фенове и гости на Пазарджик ще могат да се включат в игри и забавления още в следобедните часове.

Клипът с новата екипировка може да видите ТУК.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички