Четвъртък, 05 Яну 2023
 
Крими

Апелативният съд реши да екстрадира в Германия Иван Тилев

  06.10.2022 14:06             
Апелативният съд реши да екстрадира в Германия Иван Тилев

ПЛОВДИВ. Апелативният съд реши да екстрадира в Германия Иван Тилев от Пазарджик, където против него се води следствие за кибер измама и участие в организирана престъпна група. Вече писахме, че близки на младия мъж и ПП „Възраждане” днес организираха протест пред съда с искане да не бъде екстрадиран. Според тях пазарджиклията е невинен, защото не е подозирал какво вършат шефовете му. Това заяви и той пред съдебния състав в залата.

След съдебното решение бащата на Тилев – Димитър, и приятелката му – Анна, заявиха, че България е извършила предателство спрямо свой гражданин.  Докато траеше процесът в Пловдив, пред Съдебната палата десетки протестираха против екстрадицията на Тилев в Германия. 23-годишният мъж заяви пред магистратите, че не е бил наясно, че се извършва нещо нередно в нито един момент. Адвокатът на Тилев, пък добави, че младият мъж не е имал нито обратна връзка с клиентите, нито достъп до сметките, той просто е работил на трудов договор и е търсил клиенти. Магистратите прецениха, че не са налице основания за отказване на европейската заповед за арест.

Решението на съда е окончателно.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички