Четвъртък, 12 Яну 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 13 октомври 2022 г.

  13.10.2022 12:11             
Полицейският бюлетин на 13 октомври 2022 г.

Полицаи от участъка в пазарджишкия квартал „Изток“ задържаха млад мъж притежаващ дрога. Вчера на улица в квартала полицаите извършили проверка на 23-годишен мъж от септемврийското село Ковачево. Униформените открили у него саморъчно свита цигара и полиетиленово топче съдържащо суха зелена листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста за срок от 24 часа.

Извършител на вандалска проява е установен от пазарджишки полицаи. На 26 септември в РУ-Пазарджик била депозирана жалба от 56-годишен жител на пазарджишкото село Црънча. Той заявил пред органите на реда, че неизвестен апаш е срязал две от гумите на паркирания в селото негов личен автомобил „Фолксваген“. С работата по случая се заели криминалисти и полицейски инспектори обслужващи района. Не след дълго те установили, че автор на посегателството е  47-годишен жител на същото село. Той не е задържан поради здравословни проблеми, а по случая се води преписка, която предстои да бъде докладвана на прокуратурата. 

Две бързи производства се водят спрямо водачи от служителите на РУ-Септември. Те са образувани в резултат на проверки извършени от дежурни автопатрули на управлението. Вчера по обед на улица в Септември униформените извършили проверка на „Фиат“, управляван от 21-годишен жител на село Динката. Младият мъж представил пред органите на реда шофьорска книжка издадена от Република Гърция. След направеното детайлно проучване обаче се установило, че документът е неистински. Вечерта полицаите спрели за проверка 46-годишен септемвриец с мотопед. Установено било, че возилото е без регистрационни табели, а водачът му е неправоспособен.  

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички