Понеделник, 23 Яну 2023
 
Пазарджик

Един от най-авторитетните специалисти по киберсигурност ще изнесе лекция пред ученици

  24.10.2022 11:08             
Един от най-авторитетните специалисти по киберсигурност ще изнесе лекция пред ученици

Пазарджик част от кампанията „Пази детето в интернет“

Община Пазарджик се включва в социалната кампания „Пази детето в интернет” - инициатива на застрахователна компания „Лев Инс“, приобщила към идеята си един от най-авторитетните специалисти по киберсигурност в страната Явор Колев.

По покана на Местната комисия за борба с трафика на хора /МКБТХ/ и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ Явор Колев - дългогодишен ръководител на отдел „Киберпрестъпления“ в ГДБОП, ще представи образователната лекция насочена към ученици от 5-7 клас, като най-уязвимата възрастова група и активни потребители в дигитална среда. Целта на срещата е информиране и предпазване на подрастващите в интернет, превенция на онлайн тормоза и посегателството над деца в дигиталното пространство.

Поканени за участие са учениците от 5 до 7 клас от всички училища в Община Пазарджик. Събитието ще се състои на 24.10.2022 г. от 14.00 ч. в голямата зала на Младежкия дом.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички