Пазарджик

Проведоха Ден на здравето в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ивайло

  26.10.2022 15:43             
Проведоха Ден на здравето в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ивайло

„Ден на здравето“ се проведе в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Ивайло. Събитието е по инициатива на РЗИ Пазарджик, отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“, във връзка с изпълнение на дейности по Национална програма за превенция на хроничните незаразни болести 2021 – 2025 г. /НППХНБ/ и със съдействието на директора на  училището – г-жа Ивана Пепечкова и г-жа Мима Бесалева – учител на групата за целодневна организация на учебния ден в начален етап.

В откритата практика посредством стихотворения, песни, театрална сценка, викторина и занимателни игри, децата от първи до четвърти клас, представиха своите знания по теми касаещи личната хигиена, здравословното хранене и двигателната активност.

За активното си участие учениците получиха грамоти и награди, осигурени от РЗИ Пазарджик: комплект с книжки за оцветяване „Училище за здраве“, ранички, футболни топки, обръчи, гирички и федербали.

Гости на събитието бяха г-жа Илияна Петрова - старши експерт за обучението в начален етап към РУО-Пазарджик и начални учители от други училища.

Експертите от РЗИ Пазарджик се надяват установените добри практики между двете институции да продължат и в бъдеще, и изказват благодарност на педагогическия екип на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ за положения труд при изграждането и утвърждаването на положителни здравословни модели.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички